Norrköpings Filmfestival Flimmer

Anmälan till den 17:e Norrköping Filmfestival Flimmer, 2-11 oktober är nu öppen!

Norrköping Filmfestival Flimmer är en favorit i biografpubliken kalender i sydöstra Sverige. Årets festival är den 17: e i ordningen och pågå mellan 2 – 11 oktober i år. I år är festivalen tema begreppet demokrati och som vanligt fortsätter Flimmer att erbjuda ett brett utbud filmer som passar en mångfaldig publik. Vårt mål är alltid att visa en lika stor andel filmer regisserade av män som av kvinnor.

Flimmer är sydöstra Sveriges största ideella filmorganisation och har sitt säte i Norrköping. Filmföreningen Flimmer har funnits i över 60 år och har framgångsrikt etablerat sig på två olika områden; den största utomhusbioturnén i Sverige som går av stapeln mellan juni och september och Norrköping Filmfestival Flimmer i början av oktober.

Större delen av filmerna visas på den toppmoderna biografen Cnema, www.cnema.se. Sedan öppningsåret 2011 har Cnema med sitt kvalitativa filmutbud lockat biobesökare i hela Norrköping och Östergötland.

Länk till formulär: http://form.jotformpro.com/form/50901479125959

Deadline: 31/7-2015

Om ni har några frågor kring festivalen maila: program@flimmer.nu