1 MINUT FILM – kortfilmstävling för dig mellan 6 & 19 år

I den nationella kortfilmstävlingen 1 minut film kan du som är mellan 6 – 19 år delta med dina egna kortfilmer

När du har en färdig film skickar du den till oss och vår utvalda kändisjury bedömer filmen och utser vinnare. Tre vinnare utses den 16e april på biograf Skandia i Stockholm. Tävla om fina priser så som en heldag med ett filmproffs som hjälper dig göra nästa filmsuccé! Priset genomförs i samarbete med ABF Stockholm.

Du kan göra filmen själv eller i grupp, det går jättebra att tävla med klassen eller bästisen, syskonet eller husdjuret! Spela in en ny film, eller delta med filmer du redan gjort. Filmerna ska vara minst 1 minut och max 3 minuter långa. Du kan skicka in hur många bidrag du vill.

1 minut film är uppdelad i tre ålderskategorier; 6-10 år, 11-15 år och 15-19 år. I varje kategori nomineras tre bidrag. En vinnare ur varje ålderskategori kommer presenteras under den glamorösa och spännande Prisutdelningen på biograf Skandia i Stockholm lördag den 16e april.

Skicka ditt bidrag senast den 27 mars 2016 via vårt formulär.

Klicka här för att anmäla enskild filmskapares film

Klicka här för att anmäla en grupps film

Det går bra att skicka filmen via online-anmälan, per post eller maila 1minutfilm@stockholmfilmfestival.se

Mer information hittar du på 1 minut film

Lycka till!