Arrangörsträff söndag 28 augusti i Persåsen

Träffa andra arrangörer, biografer och teaterföreningar. Vi har bjudit in Denise från Make Equal som föreläser på temat inkluderande arrangemang. Dessutom kommer Johanna från bl.a Next level Craft Fridays och berättar om hennes syn på arrangörsskap. Vi hinner också prata biograffrågor, studiebesök, ljud mm.
Varmt välkomna!
Tid: 9.30-14.00
Plats: Wikners i Persåsen
Kostnad: gratis, fika och lunch ingår
Anmälan: till elin.torestad@regionjh.se

Inspiration och konkreta metoder för jämlikhet
Många vet idag att det är viktigt att jobba med jämlikhet och inkludering, men få vet hur de ska göra för att lyckas. Som ett stöd i detta arbete har Make Equal utvecklat metoden Jämlikhetseffekten som ger inspiration och handfasta tips. Under detta pass ger utbildaren Denise Beniwa Johnson från Make Equal ett smakprov på Jämlikhetseffekten och goda exempel på verksamheter som jobbat framgångsrikt med inkluderande arrangemang.

Läs mer här: www.makeequal.se