Regional Biografträff med Västernorrland INSTÄLLD

På grund av för få anmälda ställer vi in bioträffen och lägger den vid ett tillfälle när det är lite lugnare för biograferna.

Filmrummet kan följas på nätet för den intresserade.

Den 1/11 arrangerar Filminstitutet i samarbete med Kultur i Väst ett Filmrum i Kosta riktat till biografer. Filmrummet går att följa live från vår hemsida och det går att sms:a in frågor till vår panel.

http://www.filminstitutet.se/sv/se-och-samtala-om-film/filmrummet/evenemang/evenemang/strategisk-programsattning/

 

Tisdagen 1 november bjuder Filmpool och Film Västernorrland in till en biografträff i samband med Filmrummet om strategisk programsättning. Passa på att träffa andra biografer och utbyta erfarenheter. Höra på en presentation av Biografcentralens nya biosajt och ta del av Filmrummet! Vi bjuder på middag!

Vad: Nätverksträff för Västernorrlands, Jämtlands och Härjedalens biografer
När: Tisdag 1 november kl 15.30–20.30
Var: Folkets hus, Ånge

Anmälan till: elin.torestad@regionjh.se

Filmrummet: Strategisk programsättning

Hur ska vi göra biografen till ett angeläget samhällsrum där alla människor känner sig välkomna och på så sätt öka publiken? Under Film i Glasrikets 10-årsjubileum arrangerar Filminstitutet ett Filmrum om framtidens biograf, om Filminstitutets nya stöd och om hur biografer kan nå fler genom en programsättning präglad av inkludering, jämställdhet och mångfald.
Den 1 november kl 17.30-19.00 kan vi följa arrangemanget i Kosta live på webben. Filmrummet handlar om framtidens biograf, Filminstitutets nya stöd och om hur biografer kan nå fler genom en programsättning präglad av inkludering, jämställdhet och mångfald.
Medverkande: Zanyar Adami, regissör, Monica Sällström, Kulturhuset Skene, Mats Gillmor, Palladium Bio i Växjö, Anna Schönbäck, Folkets Hus & Parker, Kristin Engstedt, Svenska Filminstitutet.

Biografcentralen

Presentation Biosajt och nytt biljettsystem. Jens Lanestrand från Biografcentralen presenterar senaste nyheterna och design med projekt Ny biosajt samt berättar om ett nytt biljettsystem för biografer och festivaler som lanseras under vintern.