Föreläsning – Nå ut med din kortfilm på filmfestival

Torsdagen den 8 december klockan 19.00 kommer vi att hålla ett Skypeseminarium i distribution. Seminariet kommer, genom ett case-study, att visa hur man får ut sin kortfilm på festivalmarknaden samt hur man lägger upp och planerar en strategi för distributionen av sin film. Programmet kommer att vara ungefär en timme långt med utrymme för frågor efteråt.

Seminariet hålls på engelska av Lights On (http://www.lightsonfilm.com), ett oberoende distribution/sales företag baserat i Italien.
Såhär beskriver de själva sin verksamhet;

”Lights On is a brand new sales agency of quality cinema based in Italy. Lights On is created and run by three young professionals coming from Film Festivals and cinema industry background.
Our line up includes short movies, feature films and documentaries from international emerging talents. Any genre or narrative form is welcomed, but we have a soft spot for cutting edge movies and first films. Support and develop indipendent cinema on an international level is our first commitment. Our goal is to be the film’s first promoter, from planning the right festival startegy, to the release in different territories around the world, until it reaches all the possible channels of distribution and the widest possible audience.”

Seminariet hålls på Clarion Hotell, Prästgatan 16. 

Det är gratis att delta och vi bjuder på fika.

Vi har 20 platser så anmäl er snarast genom att maila gisela.ritzen@regionjh.se