Vi söker en ny kollega!

Bli vår nya filmpedagog!

Tjänsten är praktiskt inriktad. Du kommer att arbeta en stor del ute på fältet med workshops och föreläsningar i skolor, samt med individuell coachning i Filmpools egna lokaler, både under och efter skoltid. Du jobbar även en del kvällar och helger. Vi är en liten verksamhet där du vid behov arbetar med övriga arbetsområden inom Filmpool. I tjänsten ingår teknikansvar för den videoutrustning som vi lånar ut till regionens filmarbetare. Du bör därför ha kunskap om Canons DSLR-kameror och grundläggande video-teknik. Vi arbetar med mac-datorer och redigeringsprogrammen premiere/adobe CC, iMovie och iStopmotion.

Läs mer och kom vidare till ansökningsportalen på länken nedan! Sista ansökan 30 september.

https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken/annonser/7340182