Meet the Experts 2

Vill du diskutera din filmidé med proffs och beslutsfattare från branschen?

21 februari förvandlas Film Västernorrlands lokaler återigen till en arena för samtal och föreläsningar. Under korta informella möten, speed-dates, har du chansen att ställa frågor, få feedback och diskutera dina idéer med viktiga aktörer från filmsverige.

Programmet med våra experter är nästan helt klart och bland annat kommer en outreach-producent, en representant från SVT och två etablerade regissörer inom både fiktion och dokumentär att finnas på plats.

Presentation av våra experter och schema för dagen kommer inom kort, men ni kan redan nu anmäla er genom att höra av er till gisela.ritzen@regionjh.se

Arrangemanget är en del av Mid Nordic Film Export och det är helt gratis att delta. Vi står även för resa till och från Sundsvall samt mat under dagen.