Pitchtävling för dig 15-19 år

Har du en idé till en film du vill göra?

Stockholm filmfestival Junior anordnar i år en pitch-dag där de som är mellan 15-19 år har chansen att presentera sin filmidé till en erfaren jury bestående av personer från filmbranschen. Juryn utser en vinnare och ger samtidigt värdefulla tips till finalisterna efter varje presentation. Bästa pitch vinner en workshop med två etablerade manusförfattare för att utveckla sin filmidé. Vinnaren presenteras på prisutdelningen på Biograf Skandia 21 april.

Skicka in din filmidé till projekt.junior@stockholmfilmfestival.se. Minst 1 sida, max 2 sidor. Ifall du har andra sätt att presentera idén får du också skicka in kompletterande saker. Till exempel storyboards, manus/manus-utdrag.

Tänk på att projektet ska vara genomförbart. Deadline är 1 april.

Innan pitch-tillfället kommer finalisterna ha möjlighet att få coachning av en pitch-expert, så att presentationen slipas och finalisterna kan vara trygga med att presentera.

Mer info hittar du här: http://www.stockholmfilmfestival.se/sv/junior-2018/pitcha-din-filmide