Filmcoachen 11/4 – Manusföreläsning och teknikworkshop

Den 11 april kommer inte bara en utan två personer till Filmcoachen!

15:00 – 16:30
Johanna Ställberg – Manusförfattare och regissör

Johanna har jobbat inom film- och tv-branschen sedan 1999. Främst som manusförfattare, regissör och tv-producent men även som fotograf och klippare. Johanna kommer prata om hur man skriver ett bra filmmanus som sticker ut i konkurrensen. Förutom klassiska dramaturgikunskaper finns det knep och strategier att använda sig av för att skriva ett manus som känns WOW och som går att sälja in. Ni kommer diskutera vad som är en bra historia att berätta och hur en gestaltar den med starka karaktärer och starka känslor genom hela manuset.

16:30 – 18:00
Erik Edler – Filmare och manusförfattare

Erik är utbildad manusförfattare och driver produktionsbolaget Northern Light Pictures. Erik är mycket tekniskt kunnig och den här onsdagen kommer han hålla en workshop i hur man sätter ihop, balanserar och använder en gimbal tillsammans med en DSLR-kamera.