Möt Charlie Phillips, redaktör för internationell dokumentärfilm i The Guardian!

Charlie Phillips, redaktör för internationell dokumentärfilm i The Guardian, kommer til Trondheim 24 april för att möta filmskapare och prata om internationell digital filmdistribution.

Charlie Phillips er redaktør for internasjonal dokumentarfilm i den anerkjente britiske avisen The Guardian. Avisen er den største engelskspråklige avisen i verden og online versjonen har over 150 millioner unike besøk i måneden. Charlie ble hentet til The Guardian etter å ha vært assisterende festivaldirektør for Sheffield Doc/Fest i sju år. Doc/Fest er en av de tre største dokumentarfilmfestival og -markedene i verden, og der jobbet Charlie med festivalprogrammering, meet-markedet, faglige konferanser, digital distribusjon og opplæring. Han har også vært redaktør for FourDocs, Channel 4s BAFTA-vinnende online dokumentarkanal.

Nå har filmskapere i Mid Nordic regionen en unik mulighet til å treffe ham i Trondheim 24. april. Mid Nordic Film Export har nemlig invitert ham til Midtnorsk Filmsenter for å snakke om digital distribusjon. Charlie Phillips vil fortelle om hva The Guardian leter etter, hvordan selge inn dokumentaridéer, gi et overblikk over hvordan det internasjonale festivalmarkedet fungerer og gi råd om hvordan du best kan komme i kontakt med din films publikum. Det vil også bli muligheter for en-til-en pitcher. Har du et relevant prosjekt du ønsker å foreslå for The Guardian, eller ønsker du å lære mer om internasjonal filmdistribusjon, gå ikke glipp av denne sjansen! Meld deg på ved å sende en mail til line@midnordicfilm.com så snart som mulig og innen 17.april.

Mid Nordic Film Export stöttar med resa och boende, maila gisela.ritzen@regionjh.se för mer information.