Jens Assur 31 aug kl. 10:00

JENS ASSUR är en internationellt känd stillbilds- och filmfotograf och en av Sveriges ledande samtidsskildrare. Han har en lång erfarenhet som pressfotograf med utmärkelser som ”Årets pressfotograf” och ”Årets nyhetsbild” i bagaget och erfarenheter från stora bildreportage i bl.a. Rwanda, Somalia och forna Jugoslavien. 2006 debuterade Jens som regissör och manusförfattare med filmen Den sista hunden i Rwanda. Filmen vann en mängd internationella priser. I samband med Sundance Film Festival 2012 fick han ta emot ett pris som tilldelas någon som man ser som ett stort filmlöfte för framtiden. Förra året hade hans film Korparna premiär och nominerades till sju Guldbaggar.

Du kan komma och lyssna på Jens under vårt 25 års jubileum på Exercishallen 31 augusti kl. 10:00.

Välkomna!