Ljussättarworkshop med Sanna Karacsony 1 sep

Lördagen den 1 sep kommer Sanna Karacsony och har en ljussättarworkshop i Östersund på Jamtli Exercishall i samband med vårt 25-års jubileum. Sanna har jobbat med film i närmare 15 år som främst elassistent och belysningsmästare. Bland de många filmer och serier som Sanna har jobbat på kan nämnas Springfloden, Beck, Arne DahlSune i FjällenArn och Glassdukkena.
Under denna ljussättarworkshop kommer Sanna att visa hur en på bästa sätt kan använda sig av det ljus en kan tillgå, tex befintligt ljus på location (ex practicals, om det finns fönster osv) eller hur en optimerar en begränsad ljusutrustning. Hon kommer att använda sig av Filmpools ljusutrustning för att visa dess kapacitet men också ta reda på dess begränsningar. Minst två olika kameror kommer riggas upp för att se hur ljuset påverkar bilden beroende på kamera. Du kan såklart ta med din egna kamera för att testa med den också.

 

Workshopen kräver föranmälan!
Anmälan sker till eva.aspling@regionjh.se