Cine15 2018 Go Viral

Klarar du av utmaningen att göra en kortfilm som bara är 15 sek lång?

Nu är det dags igen för kortfilmsfestivalen Cine15 på Instagram som arrangeras för 4:e året i rad av bla Region Värmland. Festivalen har rönt stor nationell och internationell uppmärksamhet. Kolla in Cine15 på Instagram för att se tidigare filmer.

Reglerna är enkla. Filmen ska vara max 15 sek långa, vara ”inskickad”, dvs taggade med #cine15 på Instgram, senast den 19 dec, när filmen finns på det officiella Cine15:s Instagramkonto så är den med i tävlingen. Vinnare koras den 21 dec som är årets kortaste dag och tillika kortfilmen dag. Årets tema är Go Viral/gå viralt. Genom att beröra och/eller skapa en snackis så har en chans att vinna.

För mer info: https://www.instagram.com/cine15/ och cine15.se