Noomaraton

Lördag 5 september kl: 09.00

Vill du vara med och tävla?

Endast föranmälda lag får delta. Deltagande lag får bestå av max fyra personer. Lagmedlemmar är de som är inblandade i själva produktionen, skådespelare och statister behöver inte räknas in i laget.

Anmälan tas emot fram till klockan 12.00 dagen före regional tävlingsstart.
Ni anmäler er genom att skicka in ert lags namn, namnet på era lagmedlemmar, samt mobilnummer/mail till er lagledare till Jamie Noakes:  jamie16mm@hotmail.com

Regler för tävlingen hittar du på www.noomaraton.se/tavlingsregler
Läs igenom dessa ordentligt, endast filmer som följer reglerna får lov att vara med och tävla.

Extra viktigt att tänka på:
Filmen måste innehålla de kriterier som delas ut vid tävlingsstart. Att förutsättningarnas tema, platser och föremål fyller en funktion för handlingen och visualiseras är centralt vid juryns bedömning.
Filmen får max vara fem minuter lång, inklusive eventuella för- och eftertexter.
Filmen får inte innehålla skyddad musik eller annat upphovsrättsligt skyddat material.

Målgång och inlämning av tävlingsbidrag
Målgången sker på söndagsmorgonen klockan 09.00. Ert bidrag laddas upp i så hög kvalitet som möjligt på YouTube. Länkarna e-postas till: jamie16mm@hotmail.com senast vid målgång klockan 09.00 på söndagsmorgonen. Tänk på att uppladdningen kan ta tid och att vi inte godkänner länkar som inkommer senare än 09.00.

Regionala vinnare presenteras den 8/9 på vår Facebooksida. Samtliga regionala filmer visas den 11/9 på Folkets Bio Regina kl 12.00 och kl 14.00 i samband med vår uttagning till Novemberfestivalen.

Riksfinalen blir digital i år!  den 3 Oktober.  Festivalfilmer och prisutdelning kommer att visas på www.noomaraton.se från klockan 14.00 finaldagen.

Kontakt

jamie16mm@hotmail.com

www.noomaraton.se