Region Jämtland Härjedalen
Dans

Förvandling

Boka senast 15 maj 2021

Följ med in i en förtrollad rörelsevärld

Stora ögon! För långa armar! Är ballongen ett huvud? Vad är det vi ser? Och vad blev det nu? Förvandling är ordet. Följ med Johanna Ehn in i en förtrollad rörelsevärld.

Förvandling är en dansföreställning för små barn mellan 3 och 6 år. Förvandling, förändring, utveckling, ingen kan undvika den, vi växer från att vara små till att bli stora, vi förändras i olika sammanhang, vem är jag i det här rummet eller den här tröjan? Med kostymer gjorda av konstnär Karin Agelií leker och dansar figuren med olika sidor av sig själv. Det tunga runda livsälskande monstret som har aptit på livet och korv, med sin stora mun och stora ögon. Den blå figuren med alldeles för långa armar, som spelar munspel och känner sig lite hängig. Den guldiga cylindern har varken ögon eller armar, vinglar och skrider omkring.

Det är en slags ”vaudeville-show” där olika figurer uppstår, på ett magiskt sätt, framför publikens ögon. Föreställningen tar sin utgångspunkt i fysisk teater och dans och är en ca 30 min lång föreställning i ett litet format.

Medverkande
Dansare: Johanna Ehn
Idé: Johanna Ehn, Karin Agelíí
Sceniskutformning och koreografi: Tinna Igelstam,
Stina Hedberg
Kostym och scenorgafi: Karin Agelíí
Musik: Erik Dahl

Bokning för arrangör

Information om att arrangera

    • Skola: 0-5 år
    • Skola: 6-9 år
  • Vår 2022

Spelperiod: Vecka 12

Målgrupp: 3-6 år

Maxpublik: 50 st

Programlängd: 30 min

Krav på spelplatsen
Lokal/Scenyta: 4x4 meter
Takhöjd: 2,5 meter
Elkrav: 10A, 230 v

Bygg-/rivtid: 90/45 min

Pris
Skolföreställning 1000 kr

Mer info om vår prissättning

Foto: Big Wind