Region Jämtland Härjedalen
Musik

Musik ska byggas utav glädje!

Boka senast 15 maj 2023

En medryckande musikalisk helhetsupplevelsemed sång, musik och dans

En medryckande musikalisk helhetsupplevelse
med sång, musik och dans.

The Hebbe Sisters (sång & dans) och Ulrika Hebbe (piano) bjuder in till en medryckande musikalisk helhetsupplevelse med både sång, musik och dans. Låt den omåttligt talangfulla familjen ta dig med på en förtrollande resa där närheten och kontakten med publiken alltid står i centrum. Tillsammans får de människor att blicka tillbaka i tiden och känna en gemenskap i ett rum fyllt av musikglädje. Artisterna bjuder in sin publik till att sjunga med, skratta, dansa och stampa takten med fötterna. Repertoaren de framför är lättillgänglig, välkänd och inbjudande och består av musik från 1940-talets underbara sångskatt, traditionella svenska visor och klassiska pianostycken av stora mästare som Chopin. Det blir allt från Swing it Magistern, Min soldat, Ett glatt humör och fartfyllda dans- och steppnummer som ger publiken en bestående musikalisk upplevelse.

Medverkande

De värmländska systrarna Josefine & Maria i The Hebbe Sisters har en förkärlek för swing- och jazzmusik, men sjunger även bl.a. klassiskt, musikal och traditionella svenska visor. Allt framförs i kombination med fartfyllda dans- och steppnummer. Genom åren har de gjort TV-framträdanden i bl.a. Allsång på Skansen, SVT Go'kväll och Bingolotto. Deras 2-åriga anställning inom Region Stockholm (Kultur i vården), turné i Region Sörmland, Musik i Dalarna m.m, har gett systrarna stor erfarenhet av att sprida glädje till den äldre generationen. I februari 2022 firade systrarna Dagny Carlssons 110-årsdag i förskott.

Ulrika Hebbe är utbildad konsertpianist från Edsbergs Musikhögskola och har turnerat tillsammans med Duo Sentire i över 30 länder. Hon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har som pianist även fått representera Sverige vid flera internationella festivaler. Tillsammans med The Hebbe Sisters har hon bl.a. genomfört hela åtta turnéer i Schweiz.

Läs mer på thehebbesisters.se

Bokning för arrangör

Information om att arrangera

    • Kultur i vården
    • Offentlig publik
  • Vår 2024

Spelperioder: Vecka 13-14

Programlängd
Musik i vården ca 45 min
Offentlig föreställning ca 2x45 min

Pris
Kultur i vården 1000 kr
Offentlig föreställning 5000 kr

Mer info om vår prissättning

Foto: Ulf Zetterlund