Region Jämtland Härjedalen
Musik

Vi, du och jag

Boka senast 15 maj 2023

Föreställning tar upp viktiga teman somensamhet, rädsla och vänskap

En musikalisk barnföreställning med The Hebbe Sisters & Ulrika Hebbe.

Alla människor är sammanlänkade till en stor helhet. Som ett enda stort ”vi”. Men samtidigt som vi har många gemensamma nämnare så är var och en av oss helt unika. Vi, du och jag. För ingen är ju precis likadan som DU.

I denna föreställning tar gruppen upp viktiga teman som ensamhet, rädsla och vänskap. Musik varvas med teater, likväl som med sång, dans och rörelse i samspel med barnen. Kanske får ni även se lite härlig steppdans? Möt de svängiga, värmländska systrarna i The Hebbe Sisters och dras med av deras sprudlande energi. Tillsammans med mamma Ulrika Hebbe, konsertpianist, uppmuntras varje barn till att våga vara sig själv och att vara en bra kompis. Föreställningen kan anpassas för flera olika åldrar och präglas av hög artistisk kvalitet, musikalisk variation, olika sceniska uttryck och interaktion med barnen i publiken. Lärare får även ta del av ett enklare arbetsmaterial att arbeta med eleverna innan eller efter föreställning.

Medverkande

The Hebbe Sisters består av de tre värmländska skönsjungande systrarna Emelie, Josefine och Maria Hebbe. De har en förkärlek för swing- och jazzmusik, men sjunger även bl.a. klassiskt, musikal och traditionella svenska visor. Allt framförs i kombination med fartfyllda dans- och steppnummer. Genom åren har de gjort TV-framträdanden i bl.a. Allsång på Skansen, SVT Go'kväll och Bingolotto.

Ulrika Hebbe är utbildad konsertpianist från Edsbergs Musikhögskola och har turnerat tillsammans med Duo Sentire i över 30 länder. Hon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har som pianist även fått representera Sverige vid flera internationella festivaler. Tillsammans med The Hebbe Sisters har hon bl.a. genomfört hela åtta turnéer i Schweiz.

Läs mer på thehebbesisters.se Länk till annan webbplats.

Bokning för arrangör

Information om att arrangera

    • Skola: 6-9 år
    • Skola: 10-12 år
  • Vår 2024

Spelperioder: Vecka 11-12

Målgrupp: 6-11 år

Programlängd: ca 35 min

Bygg-/rivtid: 60/60 min

Pris

Skolföreställning 1000-3000 kr

Mer info om vår prissättning

Foto: Andy Lind