Region Jämtland Härjedalen

Kurs i musikproduktion för unga

Lära dig grunderna i att spela in och producera din musik elektroniskt. Lördag 1 februari på Gamla Tingshuset i Östersund.

Kurs i musikproduktion med Sabina Wärme

Lördag 1 februari
Kl 12:00-16:00
Gamla Tingshuset i Östersund
För ungdomar 15-19 år
Gratis, men anmälan krävs.

Vi bjuder på smörgåsar och fika under dagen. Begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Anmäl dig senast 27/1.

Anmälan:
Fyll i anmälningsformuläret https://forms.gle/G9jLwk35KwPe3Zrh6 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller maila jonna.hylen@gmail.com

LÄR DIG MUSIKPRODUKTION

Du får lära dig enkla grunder i att själv kunna spela in och producera din musik elektroniskt. Vi går igenom övningar i storgrupp och sen jobbar du på din låt individuellt, eller tillsammans med ditt band, under ledning av Sabina Wärme. Vi utgår från programmen Garageband och Logic Pro X. Det finns I-pads att låna. Om du hellre vill ta med dig egen dator eller I-pad går det bra om du har Garageband eller Logic installerat. Ta med egna hörlurar.

Om Sabina Wärme

Sabina Wärme är musiker, kompositör och producent, mestadels inom genren elektronisk musik och pop. Hon skriver och producerar musik för såväl egna musikaliska projekt som för olika typer av scenkonstföreställningar, film och tv. Wärme har bland annat arbetat som kompositör på Backa Teater (Göteborgs Stadsteater), skrivit och producerat officiella VM-låten "Jag tror jag stannar kvar" för fotbolls-VM 2019 (tillsammans med Moa Svan) och arbetar som kompmusiker bakom andra artister. Utöver detta har hon startat musikbranschgalan "Den Feministiska Musikbranschfesten" och driver kvinno- och transseparatistiska independentbolaget ANNA/ANNA RECORDS.

Denna kurs är en del av projektet Musikklivet som arrangeras av Estrad Norr.