Region Jämtland Härjedalen

Lapp-Nils flyttas fram till sommaren 2021

Det blir ingen sommarteater om Lapp-Nils i Döda Fallet i år. Föreställningen flyttas fram till sommaren 2021.

Mot bakgrund av coronavirusets samhällspåverkan, regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi beslutat att flytta fram premiären av föreställningen En musikalisk fantasi om Lapp-Nils till sommaren 2021.

- Vi har verkligen sett fram emot att möta vår publik med den här stora satsningen, så det är självklart ett tungt beslut att fatta. Men vi måste böja oss för det som ligger bortom vår kontroll och får helt enkelt hålla oss till tåls ett år. Allt finns kvar. Berättelsen, musiken, dansen, ensemblen, kostymerna, bilderna, drömmarna och förstås: Döda Fallet i sommarskrud 2021.

Det säger Malin Hülphers, scenkonstchef på Estrad Norr.

Alla som har köpt biljett får pengarna tillbaka

Alla som har köpt biljetter till föreställningen kommer att få sina pengar tillbaka. Vi har varit i kontakt med Nortic som sköter biljettförsäljningen åt oss, de kommer at göra återköp på samtliga biljetter.

Du som har köpt biljetter behöver alltså inte kontakta Nortic. Återbetalning kommer att ske automatiskt och genomföras via Klarna.

Nortic kan idag inte meddela datum då återbetalningen kommer att genomföras. De arbetar i dagsläget med hundratals inställda evenemang. Förhoppningen är att alla kunder ska ha sina pengar på kontot under maj månad.

Vi ses i Döda Fallet sommaren 2021!

Till dess, lyssna på Lapp-Nilspodden