Region Jämtland Härjedalen

Bilder ut Scenkonstutbudet för hösten 2022 och våren 2023

Scenkonstubud för hösten 2022 och våren 2023

Den 25 mars varje år släpper Estrad Norr ett nytt scenkonstutbud som kan bokas av skolor, offentliga arrangörer och vårdinrättningar i Jämtland Härjedalen.

I vårt nya scenkonstutbud finns nyskriven musikteater och teater, konserter, musikföreställningar, dans och cirkus. Vi erbjuder föreställningar som rymmer både underhållning och djup. Det kan handla om att bli vän med mörkret, att bli älskad för den man är, om övernaturliga krafter och oväntad vänskap, om att inte få vara med eller om att vara annorlunda. Vi lyfter frågor om identitet och människovärde. Vi bjuder på musik ur böckernas magiska värld, filmmusik-quiz, jazzkonsert, folkmusik och mycket, mycket mer. Här finns något för alla målgrupper och åldrar.

Scenkonstutbudet finns som pdf. Du kan även söka i utbudet här på hemsidan.

Scenkonstutbud hösten 2022 och våren 2023 (pdf) Pdf, 1.5 MB.
Sök i scenkonstutbudet på hemsidan

SÅ HÄR GÅR DET TILL NÄR DU BOKAR

1. Du gör en intresseanmälan senast 15 maj 2022.
2. Du får en bekräftelse på att intresseanmälan kommit in.
3. När vi fått in alla intresseanmälningar börjar turnéläggningsarbetet. Det är inte säkert att alla som anmält får den föreställning de önskat.
4. Vi återkommer till dig med definitivt besked och förslag på föreställningsdatum. Besked för hösten 2022 kommer senast 15 juni. Besked för våren 2023 kommer senast 15 oktober.

PRISER

Estrad Norr finansieras till 60 procent av statliga medel och till 40 procent av regionala medel. Priset som du betalar för en föreställning är subventionerat med 75–99,5 procent.

Läs mer om vår prissättning
Läs mer om att boka scenkonst

Välkommen att göra dina bokningar före 15 maj!