Region Jämtland Härjedalen

Bilder från Scenkonstutbudet för hösten 2023 och våren 2024.

Scenkonstutbud för hösten 2023 och våren 2024

Idag den 24 mars släpper Estrad Norr ett nytt scenkonstutbud som kan bokas av skolor, offentliga arrangörer och vårdinrättningar i Jämtland Härjedalen.

I utbudet finner ni teater, musikteater, dans, konserter och musikföreställningar för både stora och små. Under hösten erbjuder vi bland annat Märit en nyskriven musikalisk monolog av Malin Nord. Vi sätter upp föreställningen Plupp - en jojkikal för barn 6-9 år, Sallyswag ger konsert för högstadie- och gymnasieungdomar och Norrdans gästar oss med två dansföreställningar. Under våren 2024 gör Anita Nyman en turné i länet med en egenskriven kabaré. Vi sätter upp en nyskriven teaterpjäs om Allan Edwall och vi presenterar vår andra föreställning i serien Musik och Berättande – där vi lyfter aktuella frågeställningar genom att återge berättelser och levnadsöden från länet. Detta och mycket annat hittar ni i vårt scenkonstutbud för hösten 2023 och våren 2024.

Scenkonstutbudet finns som pdf. Du kan även söka i utbudet här på hemsidan.

Scenkonstutbud hösten 2023 och våren 2024 (pdf) Pdf, 1.6 MB.

Sök i scenkonstutbudet på hemsidan

SÅ HÄR GÅR DET TILL NÄR DU BOKAR

1. Du gör en intresseanmälan senast 15 maj 2023.
2. Du får en bekräftelse på att intresseanmälan kommit in.
3. När vi fått in alla intresseanmälningar börjar turnéläggningsarbetet. Det är inte säkert att alla som anmält får den föreställning de önskat.
4. Vi återkommer till dig med definitivt besked och förslag på föreställningsdatum. Besked för hösten 2023 kommer senast 15 juni. Besked för våren 2024 kommer senast 15 oktober.

PRISER

Estrad Norr finansieras till 60 procent av statliga medel och till 40 procent av regionala medel. Priset som du betalar för en föreställning är subventionerat med 75–99,5 procent.

Läs mer om vår prissättning
Läs mer om att boka scenkonst

Välkommen att göra dina bokningar före 15 maj!