Region Jämtland Härjedalen

OBS: Det här evenemanget har passerat

Musik

Ale Möller & Norrbotten Big Band

2021Gamla Teatern Östersund

Gästspel från Norrbottenmusiken

Det är ett understatement att påstå att folkmusikern och multiinstrumentalisten Ale Möller är en unik och inspirerande profil i svenskt musikliv. En ständig upptäcktsresande som flyttar fram positioner och tänjer musikaliska gränser i ett flöde som aldrig tycks sina. Vi har bland annat sett Ale Möller i ett mycket lyckat samarbete med Norrbottens Kammarorkester.

Nu är det hög tid för honom att framträda med Norrbotten Big Band. Med sig in i samarbetet med bandet tar Ale Möller, som en gång startade sin musikaliska bana som jazztrumpetare hemma i Skåne, musik arrangerad av Hans Ek. Hans som genom sina symfoniska projekt med bl a musik av Kraftwerk, David Bowie, Björk, Ane Brun, Laleh och Veronica Maggio, lyft fram en ny repertoar på landets konserthusscener. Och inte nog med det. Med sig på scen har Ale både Rafael Sida, hyllad för sina latinska rytmer på alla möjliga slagverk. Det blir ett efterlängtad musikaliskt möte och en turné där bokstavligen allt kan hända!

Konserten är ett gästspel från Norrbottensmusiken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Arrangör i Östersund är Estrad Norr tillsammans med Jazz i Jemtland Länk till annan webbplats..

Tillfällen

  • Gamla Teatern Östersund Tisdag 21 september kl 19.30
Visa fler tillfällen

INFO

Biljetterpriser:
Ordinarie 250 kr
Jazz i Jemtland medlem 200 kr Studerande/ungdom 100 kr

Förköp via Nortic Länk till annan webbplats.

Du kan även köpa biljetter över disken på Visit Östersund, Rådhusgatan 44.
Tel. 063-701 17 00

ESTRAD NORR
Anders Nilsson, producent
anders.nilsson@region jh.se
063-14 67 11

Ale Möller. Foto: Thorn Ullberg