Region Jämtland Härjedalen

OBS: Det här evenemanget har passerat

Musik

Musik ska byggas utav glädje

2024Turné i länet

En medryckande musikalisk helhetsupplevelse med sång, musik och dans.

En medryckande musikalisk helhetsupplevelse
med sång, musik och dans.

The Hebbe Sisters (sång & dans) och Ulrika Hebbe (piano) bjuder in till en medryckande musikalisk helhetsupplevelse med både sång, musik och dans. Låt den omåttligt talangfulla familjen ta dig med på en förtrollande resa där närheten och kontakten med publiken alltid står i centrum. Tillsammans får de människor att känna gemenskap i ett rum fyllt av musikglädje. Artisterna bjuder in sin publik till att sjunga med, skratta, dansa och stampa takten med fötterna. Repertoaren de framför är lättillgänglig, välkänd och inbjudande och består av musik från 1940-talets underbara sångskatt, traditionella svenska visor och klassiska pianostycken av stora mästare som Chopin. Det blir allt från Swing it Magistern, Min soldat, Ett glatt humör och fartfyllda dans- och steppnummer som ger publiken en bestående musikalisk upplevelse.

MEDVERKANDE

De värmländska systrarna Josefine & Maria i The Hebbe Sisters har en förkärlek för swing- och jazzmusik, men sjunger även bl.a. klassiskt, musikal och traditionella svenska visor. Allt framförs i kombination med fartfyllda dans- och steppnummer. Genom åren har de gjort TV-framträdanden i bl.a. Allsång på Skansen, SVT Go'kväll och Bingolotto. Deras 2-åriga anställning inom Region Stockholm (Kultur i vården), turné i Region Sörmland, Musik i Dalarna m.m, har gett systrarna stor erfarenhet av att sprida glädje till den äldre generationen. I februari 2022 firade systrarna Dagny Carlssons 110-årsdag i förskott.

Ulrika Hebbe är utbildad konsertpianist från Edsbergs Musikhögskola och har turnerat tillsammans med Duo Sentire i över 30 länder. Hon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har som pianist även fått representera Sverige vid flera internationella festivaler. Tillsammans med The Hebbe Sisters har hon bl.a. genomfört hela åtta turnéer i Schweiz.

Läs mer på thehebbesisters.se Länk till annan webbplats.

Speltillfällen

  • Onsdag 20 mar kl 19.00 Tullingsås bystuga Biljetter/kontakt: 070-300 64 07
  • Tisdag 26 mar kl 19.00 Täljgården, Handöl Biljetter: tickster.com
  • Onsdag 27 mar kl 19.00 Hotell Östjemten, Kälarne Biljetter/kontakt: 070-364 81 05
  • Tisdag 02 apr kl 19.00 Ytteråns föreningshus Biljetter/kontakt: 070-272 22 12
  • Onsdag 03 apr kl 19.00 Gubbhögens bygdegård Biljetter: tickster.com
  • Torsdag 04 apr kl 19.00 Föreningshuset Häggenås Biljetter/kontakt: 0642-201 70
Visa fler tillfällen

Inför ditt besök

Turnén arrangeras av Estrad Norr tillsammans med lokala arrangörer runt om i länet. Biljettförsäljning sker genom arrangören och skiljer sig därför åt beroende på spelplats.

Kontakt

Anders Nilsson, producent
anders.nilsson@regionjh.se
Tel. 063-14 67 11

Josefine och Maria från The Hebbe Sisters. Foto: Ulf Zetterlund. Ulrika Hebbe, pianist. Foto: Ulf Zetterlund