Region Jämtland Härjedalen

Manusworkshop med Viggo Zingmark Lien

22 & 23 augusti

Längtar du efter att skriva berättelser men undrar var du ska börja? Har du massor av idéer men tycker det känns överväldigande att få ordning på dem? Eller är du bara nyfiken på hur man kan bygga och fördjupa en spännande historia?

Storytelling & Manusskrivande är en två dagars crash course i grunderna för historieberättande. Genom samtal och workshop-övningar får du lära dig att skapa fängslande karaktärer, strukturera en sammanhängande berättelse, utveckla en tematik, och såklart att skriva manus. Kursens syfte är att ge deltagarna en djupare förståelse för användbara berättarknep samt konkreta tips på hur man kan lyfta sitt eget skrivande.

Kursen hålls på Filmpool den 22 och 23 augusti för dig som är 16 eller äldre. Varje kursdag håller på i ca 4 timmar med start kl. 10:00. Ingen förkunskap krävs, men ett stort intresse för film och berättande är ett plus!

Antal deltagare: 8.

Anmälan skickas till: film@regionjh.se
Skriv några rader om varför du vill vara med på denna workshop.

Viggo Zingmark Lien är utbildad manusförfattare och dramaturg med rötterna i Östersund. Han har studerat på den yrkesförberedande Storyutbildningen och har skrivit egna manus till långfilmer såväl som TV-serier.